jueves, 1 de septiembre de 2011

COPA D'EUROPA i CAMPIONAT DEL MON

El dia dotze vàrem marxar de l'aeroport de Barcelona tot l'equip espanyol en direcció Munich (Alemanya), allà vàrem agafar una furgo per desplaçar-nos a Imst (Austria) on vem disputar la copa d'Europa. Eren dues vies de classificatories que eren molt dures, amb la suma de les dues vies vaig quedar 27. Al cap de dos dies ens varem desplaçar a un petit camping a la vora de Zurich (Suissa) on vam estar entrenant 9 dies per la seguent prova la del  Campionat del Món, que es celebraria un altre cop al gran roco d'Imst.
El dimecres tornàvem cap a Imst ben motivats per fer unes bones posicions al Campionat del Món que se celebrava el dijous 25 d'Agost. Vàrem fer les dues vies de clasificatòries on ens van anar millor que les Europees, en les dues vies ens vem quedar entre l'última i l'antepenúltima xapa, en Chaiya i jo varem passar a les semifinals. En la semifinal vaig sortir quart i vaig fer unes 11 xapes però vaig acavar content perque no em vaig possar nerviòs.
Al final en Chaiya va quedar 22 i jo 24.
El dilluns ens vem tenir que despedir de tots i marxar altre vegada cap a Catalunya a entrenar i anar a escalar tant com es pugui a roca.


                                         Equip Espanyol